Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı muharip uçaklar, Erzincan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 108’inci yıl dönümünü kutlamak amacıyla hava gösterisi gerçekleştirdi.
KUTLAMA COŞKUSU
Bu özel kutlama programı kapsamında yapılan uçuşlar, şehir sakinleri tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. Uçakların Erzincan semalarındaki geçişi, kurtuluş coşkusunu daha da artırdı.
ŞEHİTLER UNUTULMADI
Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Hava Kuvvetlerimiz, kadim şehirlerimizden biri olan Erzincan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 108’inci yıl dönümünde muharip uçak geçişi icra etti. Aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Aziz ruhlarınız şad, mekânlarınız cennet olsun," ifadelerine yer verdi.








