Erzurum'da model birleşmiş milletler simülasyonu düzenlendi

EĞİTİM Yayınlanma : 06 Kasım 2025 22:54 Düzenleme : 06 Kasım 2025 22:54
Erzurum'da model birleşmiş milletler simülasyonu düzenlendi
Erzurum'da düzenlenen Model Birleşmiş Milletler Simülasyonu, üniversite öğrencilerine dünya meseleleri hakkında bilgi kazandırıyor ve önemli beceriler kazandırıyor.
Erzurum'da model birleşmiş milletler simülasyonu düzenlendi

Erzurum'da, üniversite öğrencilerinin dünya görüşlerini geliştirmek ve demokrasi ilkesini pekiştirmek amacıyla 'Model Birleşmiş Milletler (MUN) Simülasyonu' konferansı düzenlendi.

VALİ YARDIMCISI KATILDI

Konferans, Erzurum Vali Yardımcısı Ahmet Özdemir'in katılımıyla Palandöken Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Bu etkinlik, öğrencilere güncel olaylar, uluslararası ilişkiler, diplomasi ve Birleşmiş Milletler gündemi hakkında bilgi vermeyi hedefliyor.

ÖĞRENCİLER FARKINDALIK KAZANIYOR

Katılımcılar, bu program sayesinde yaşadıkları dünyaya ilişkin farkındalık kazanmanın yanı sıra topluluk önünde konuşma, sunum yapma, ikna etme, durum analizi, araştırma yapma ve eleştirel düşünme gibi önemli becerilerini de geliştirme imkanı buluyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.