Esenyurt'ta fetih yıl dönümünde camilerde aşure ikramı yapıldı

SİYASET Yayınlanma : 30 Mayıs 2026 13:05 Düzenleme : 30 Mayıs 2026 13:05
Esenyurt'ta fetih yıl dönümünde camilerde aşure ikramı yapıldı
Esenyurt'ta, İstanbul'un Fethi'nin 573. yıl dönümü dolayısıyla camilerde aşure ikramı yapıldı. Vatandaşlar, etkinlikte birlik ve beraberlik duygusu yaşadı.
Esenyurt'ta fetih yıl dönümünde camilerde aşure ikramı yapıldı

İstanbul'un Fethi'nin 573. yıl dönümü nedeniyle Esenyurt'ta, cuma namazı sonrasında vatandaşlara aşure ikram edildi.

Esenyurt\

AŞURE DAĞITIMI YAPILDI

Esenyurt Belediyesi, 29 Mayıs İstanbul'un Fethi'nin yıl dönümü dolayısıyla ilçe genelindeki camilerde aşure dağıtımında bulundu. Esenyurt Müftülüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, belediyenin aşevinde hazırlanan aşureler, cuma namazının ardından cami çıkışlarında vatandaşlara sunuldu. İlçe genelindeki birçok camide eş zamanlı olarak yapılan bu organizasyon, yüzlerce vatandaşa aşure ulaştırdı.

Esenyurt\

BİRLİK VE BERABERLİK DUYGUSU YAŞANDI

Vatandaşlar, fetih yıl dönümünde yapılan bu ikram sayesinde birlik ve beraberlik duygusunu hissettiklerini ifade etti. Esenyurt Belediyesi yetkilileri, İstanbul'un Fethi'nin tarihsel önemine atıfta bulunarak, bu anlamlı günü vatandaşlarla birlikte kutlamak istediklerini belirtti. Programdan memnun kalan vatandaşlar, Esenyurt Belediyesi'ne teşekkürlerini iletti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.