Eskişehir'de 'arananlar' operasyonu: Çeşitli suçlardan 4 kişi yakalandı

ASAYİŞ Yayınlanma : 04 Haziran 2026 03:00 Düzenleme : 04 Haziran 2026 03:00
Eskişehir'de 'arananlar' operasyonu: Çeşitli suçlardan 4 kişi yakalandı
Eskişehir'de polis, kasten öldürme, yağma, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi çeşitli suçlardan toplamda onlarca yıl hapis cezası bulunan 4 kişiyi yakaladı.

Eskişehir'de, farklı suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan dört kişi, polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda gözaltına alındı. Bu operasyon, kentteki asayişin sağlanması ve adaletin tecellisi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

ADALETİN AĞLARI YAKALADI

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nün yürüttüğü kapsamlı çalışmalar kapsamında, firari durumdaki şahıslara yönelik yoğun bir takip gerçekleştirildi. Yapılan operasyonlarda, özellikle ağır suçlardan hüküm giymiş kişilerin yakalanması hedeflendi. Bu çerçevede, kasten öldürme suçundan 5 yıl hapis cezası kesinleşen S.S. ile yağma suçundan 4 yıl 6 ay hapis cezası bulunan S.Y. isimli şahıslar adalete teslim edildi.

ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN CEZALARI VARDI

Operasyonların devamında, polis ekipleri hırsızlık suçundan toplamda 10 yıl 4 ay gibi uzun bir süre hapis cezası ile aranan G.G. ve dolandırıcılık suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan H.Ç. adlı şahısları da yakalamayı başardı. Yakalanan tüm şahıslar, haklarındaki kesinleşmiş mahkeme kararları gereğince cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.