Eskişehir'de çocuk parkına yanık yağlı saldırı

ASAYİŞ Yayınlanma : 14 Temmuz 2026 03:14 Düzenleme : 14 Temmuz 2026 03:14
Eskişehir'de çocuk parkına yanık yağlı saldırı
Eskişehir'de bir çocuk parkındaki kaydıraklara kimliği belirsiz kişilerce yanık yağ döküldü. Muhtar Sibel Akın, olayı kınayarak çocukların tehlikeye atıldığını belirtti.
Eskişehir'de çocuk parkına yanık yağlı saldırı

Eskişehir’de bir çocuk parkında kaydıraklara kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bidonlarla yanık yağ döküldü. Olay, Emek Mahallesi Yanartaş Sokak’ta bulunan parktaki kaydıraklarda meydana geldi.

Eskişehir\

TEPKİLER BÜYÜYOR

Yaşanan duruma tepki gösteren Emek Mahallesi Muhtarı Sibel Akın, "Bu ne kadar yanlış ve insanlık dışı bir şey?" diyerek olayın kabul edilemez olduğunu vurguladı. Gece saatlerinde parka gelen kişi ya da kişiler, çocukların oyun oynadığı kaydıraklara yanık yağ dökerek büyük bir tehlike yarattı. Bu durumdan habersiz parkta oynayan çocukların kıyafetlerinin yağa bulanmaları ve kaygan zemin nedeniyle düşme riski ile karşı karşıya kalmaları söz konusu.

Eskişehir\

BELEDİYE EKİPLERİ HIZLA MÜDAHALE ETTİ

Olayın ardından belediye ekipleri, hızlı bir şekilde temizlik çalışması yaparak parkı eski haline getirdi. Muhtar Akın, "Çocukları ağlatmakla ellerine ne geçecek bilmiyoruz. Fail ya da faillerin yakalanmasını istiyoruz" dedi. Ayrıca parkların daha önce de zarar gördüğünü ve bu tür olayların tekrar yaşanmaması için herkesin dikkatli olması gerektiğini belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.