Eskişehir'de kavşakta iki otomobil çarpıştı: Yaralılar hastaneye kaldırıldı

ASAYİŞ Yayınlanma : 30 Mayıs 2026 10:55 Düzenleme : 30 Mayıs 2026 10:55
Eskişehir'de kavşakta iki otomobil çarpıştı: Yaralılar hastaneye kaldırıldı
Eskişehir’deki trafik kazasında iki otomobil çarpıştı, 2 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Eskişehir'de kavşakta iki otomobil çarpıştı: Yaralılar hastaneye kaldırıldı

Eskişehir’de meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı ve 2 kişi yaralandı. Olay, Tepebaşı ilçesi Sazova Mahallesi Ulusal Egemenlik Bulvarı’nda, Sazova Parkı'nın giriş kısmında gerçekleşti.

Eskişehir\

KAZANIN DETAYLARI

Dün akşam saatlerinde, Ulubatlı Caddesi’ne dönüş yapmaya çalışan M.A. isimli sürücünün kullandığı 34 PAY 087 plakalı otomobil, Prof. Dr. Fethi Heper Stadyumu yönünde seyir halindeki A.K. isimli sürücünün 26 ALL 150 plakalı otomobiliyle çarpıştı. Çarpışma sonucu her iki araçta da büyük çapta maddi hasar oluştu.

Eskişehir\

SAĞLIK DURUMU İYİ

Kaza sonrası yaralanan 26 ALL 150 plakalı otomobilin sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan bir kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Alınan bilgilere göre, yaralıların sağlık durumları iyi. Olayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı ve kazaya sebep olan araçlar çekici yardımıyla otoparka götürüldü.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.