Eskişehir'de taekwondo rüzgarı: Büyükler İl Şampiyonası coşkuyla tamamlandı

SPOR Yayınlanma : 18 Ocak 2026 01:21 Düzenleme : 18 Ocak 2026 01:21
Eskişehir'de taekwondo rüzgarı: Büyükler İl Şampiyonası coşkuyla tamamlandı
Eskişehir'de düzenlenen İsa Şahin Büyükler Taekwondo İl Şampiyonası, sporcuların yoğun mücadelesi ve coşkulu ödül töreniyle tamamlandı.
Eskişehir'de taekwondo rüzgarı: Büyükler İl Şampiyonası coşkuyla tamamlandı

Eskişehir'de düzenlenen İsa Şahin Büyükler Taekwondo İl Şampiyonası, sporcuların yoğun mücadelesine sahne oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonuyla Çamlıca Kemal Unakıtan Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyona, kentteki taekwondo heyecanını zirveye taşıdı.

SPORCULAR DERECE İÇİN TER DÖKTÜ

Şampiyonaya katılan tüm sporcular, madalya ve başarı belgesi için büyük bir azimle mücadele etti. Salonu dolduran aileler ve spor severler, her müsabakada tezahüratlarıyla sporculara destek oldu. Minderlerde sergilenen teknik vuruşlar ve savunmalar, izleyenlere görsel bir şölen yaşattı.

ÖDÜL TÖRENİNDE COŞKU YAŞANDI

Turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde, dereceye giren başarılı sporculara belgeleri takdim edildi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, organizasyona katılan tüm sporcuları tebrik ederek, spor kariyerlerinde başarılarının devamını diledi. Tören, sporcuların mutlulukları ve ailelerin gururuyla sona erdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.