Eyüpspor ve Gaziantep FK ilk yarıda fileleri havalandıramadı

SPOR Yayınlanma : 25 Nisan 2026 15:47 Düzenleme : 25 Nisan 2026 15:47
Eyüpspor ve Gaziantep FK ilk yarıda fileleri havalandıramadı
Trendyol Süper Lig'de Eyüpspor ile Gaziantep FK arasındaki maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. İlk yarıda gelişen pozisyonlar ve hakem kadrosu paylaşıldı.
Eyüpspor ve Gaziantep FK ilk yarıda fileleri havalandıramadı

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında, Eyüpspor'un konuk ettiği Gaziantep FK mücadelesinin ilk yarısı, taraftarlara gol sevinci yaşatmadan sona erdi. İki takım da sahadan galip ayrılma arzusuyla mücadele etse de, soyunma odasına eşitlikle gidildi.

Eyüpspor ve Gaziantep FK ilk yarıda fileleri havalandıramadı 1

GOL OLMAYAN ANLAR VE TEHLİKELİ POZİSYONLAR

İlk yarının 38. dakikasında, Bedirhan Özyurt'un yaptığı hatalı pas sonrası araya giren Kozlowski topu Maxim'e aktardı. Maxim'in pasıyla topla buluşan Christopher Lungoyi'nin ceza sahası içi sol çaprazdan çektiği şutu, Calegari'nin son anda yaptığı kritik müdahale ile engellendi. Maçın sonlarına doğru, 43. dakikada ise Calegari'nin sağ kanattan ortaladığı top savunmada Kevin Rodrigues'e çarptıktan sonra altıpasın sağında Umut Bozok'un röveşata vuruşu kaleci Zafer Görgen tarafından kornere çelindi. Bu pozisyonlar, ilk yarıdaki en dikkat çekici anlardı.

Eyüpspor ve Gaziantep FK ilk yarıda fileleri havalandıramadı 2

STAT VE HAKEM KADROSU

Mücadele, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda Reşat Onur Çoşkunses, Furkan Ürün ve Mehmet Kısal hakem üçlüsünün yönetimiyle oynandı. Eyüpspor'da Jankat Yılmaz, Lucas Calegari, Luccas Claro, Bedirhan Özyurt, Umut Meraş, Metehan Altunbaş, Mateusz Legowski, Taşkın İlter, Denis Radu, Charles Raux Yao ve Umut Bozok ilk onbirde yer alırken, teknik direktörlük koltuğunda Atila Gerin oturuyordu. Gaziantep FK'da ise Zafer Görgen, Deian Sorescu, Arda Kızıldağ, Myenty Abena, Kevin Rodrigues, Victor Gidado, Kacper Kozlowski, Drissa Camara, Alexandru Maxim, Christopher Lungoyi ve Mohamed Bayo sahadaydı ve teknik direktörlük görevini Mirel Radoi üstlenmişti. Gaziantep FK cephesinden Deian Sorescu ve Christopher Lungoyi sarı kart gören isimler oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.