Fatih'te motosiklet tamirhanesinde yangın: Araçlar kül oldu

ASAYİŞ Yayınlanma : 18 Haziran 2026 19:32 Düzenleme : 18 Haziran 2026 19:32
Fatih'te motosiklet tamirhanesinde yangın: Araçlar kül oldu
Fatih'te bir motosiklet tamirhanesinde çıkan yangın, kısa sürede tüm binayı etkisi altına aldı. Yangın sonucunda iş yeri ve araçlar kül oldu. Can kaybı yok.

İstanbul'un Fatih ilçesinde bir motosiklet tamirhanesinde çıkan yangın, kısa sürede tüm binayı etkisi altına aldı. Yangın, henüz bilinmeyen bir nedenle saat 13:30 sıralarında Debbağ Yunus 1. Çıkmaz Sokak'ta başladı.

Fatih\

YANGINA MÜDAHALE EDİLDİ

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alev topuna dönen tamirhaneye hızlı bir müdahale gerçekleştirdi. Yangın, itfaiye ekiplerinin çabalarıyla kontrol altına alındı ve soğutma çalışmaları yapıldı. Neyse ki yangında can kaybı ve yaralanma meydana gelmedi.

DUMANLAR KİLOMETRELERCE UZAKTAN GÖRÜLDÜ

Yangın esnasında yükselen dumanlar, kilometrelerce uzaktan görülebiliyordu. Yangın sonrası iş yerinin ve çevresindeki araçların durumu havadan çekilen görüntülerle belgelendi. Olayla ilgili incelemeler devam ederken, yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.