Adana'nın Feke ilçesinde, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte belediye personeline yönelik anlamlı bir jest yapıldı. Feke Belediye Başkanı Cömert Özen, belediye çalışanlarıyla bir araya gelerek hem bayramlaştı hem de onlara bayram ikramiyesi dağıttı.

PERSONELLE BAYRAMLAŞMA VE İKRAMİYE DAĞITIMI
Feke Belediyesi tarafından organize edilen özel bir programda, Başkan Özen, 83 belediye personeliyle tek tek ilgilenerek bayramlaştı. Bu buluşmada, her bir personele 6 bin 500 TL tutarında Kurban Bayramı ikramiyesi elden teslim edildi. Başkan Özen, bu jestle birlikte çalışanların emeğine duyduğu takdiri ve teşekkürleri dile getirdi.
BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Başkan Özen, yaptığı konuşmada, Feke ilçesinin her bir noktasında alın teri döken mesai arkadaşlarıyla bayram öncesi bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İlçeye gece gündüz demeden hizmet eden personellerin bayram ikramiyelerini teslim ederek teşekkürlerini ilettiğini belirten Özen, Feke Belediyesi'nin büyük bir aile olduğunu vurguladı. Bu vesileyle tüm personelin ve ailelerinin Kurban Bayramı'nı kutladı.







