Fırında pes dedirten hırsızlık: Çayına şeker attı, şekerliği çantasına gizledi

ASAYİŞ Yayınlanma : 19 Temmuz 2026 19:33 Düzenleme : 19 Temmuz 2026 19:33
Fırında pes dedirten hırsızlık: Çayına şeker attı, şekerliği çantasına gizledi
Eskişehir'de bir fırına giren kadın, çayına şeker attıktan sonra masadaki şekerliği çantasına gizleyerek çaldı. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Fırında pes dedirten hırsızlık: Çayına şeker attı, şekerliği çantasına gizledi

Eskişehir'de bir fırına müşteri kılığında giren bir kadın, sipariş ettiği çayına şeker attıktan sonra masadaki şekerliği kimseye fark ettirmeden çantasına koyarak çaldı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, şüphelinin dikkat çekmemek için masa değiştirdiği de görüldü.

Fırında pes dedirten hırsızlık: Çayına şeker attı, şekerliği çantasına gizledi 1

ŞEKERLİK HIRSIZLIĞI KAMERADA

Olay, merkez Yenimahalle'deki bir fırında yaşandı. Kimliği belirsiz bir kadın, fırına girerek boş bir masaya oturdu ve çay siparişi verdi. Çayı geldiğinde, masadaki şekerlikten şeker alan kadın, etrafı kontrol ettikten sonra şekerliği içindeki şekerlerle birlikte yavaşça çantasına yerleştirdi. Ardından, şüphe çekmemek adına oturduğu masayı değiştirerek başka bir masaya geçti ve bir süre sonra normal bir şekilde fırından ayrıldı.

Fırında pes dedirten hırsızlık: Çayına şeker attı, şekerliği çantasına gizledi 2

ŞÜPHELİ KADININ RAHAT TAVIRLARI

Durumu sonradan fark eden fırın işletmecisi, güvenlik kameralarını izleyince olayın şokunu yaşadı. İşletmeci, kamerada görülen kadının şekerliği nasıl çantasına sakladığını eliyle işaret ederek gösterdi. Şüphelinin hırsızlık yaparken sergilediği rahat ve umursamaz tavırlar, güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.