Gaziantep Futbol Kulübü Yardımcı Antrenörü Anıl Demirci, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Konyaspor ile 1-1 berabere kalmanın ardından, 'Bizim adımıza çok üzücü ve içimizi acıtan bir puan kaybı oldu' ifadelerini kullandı. Bu sonuçla Gaziantep FK puanını 25'e, Konyaspor ise 19'a yükseltti.
SON DAKİKA GOLÜ GALİBİYETİ KAÇIRTTI
Demirci, maçın son dakikalarında yedikleri golle galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını belirtti. Oyun olarak kendi standartlarının altında kaldıklarını söyleyen Demirci, ilk yarıda rakip kaleye daha çok giden taraf olduklarını ve golü bulduklarını, ikinci yarıda ise 70. dakikaya kadar rakibe pozisyon vermediklerini ancak kendilerinin de pozisyon bulamadıklarını açıkladı. Son bölümde skor koruma amacıyla geri çekildiklerini ve maçın sonunda golü yemenin üzücü olduğunu vurguladı.
STOPER SIKINTISI SAVUNMAYI ZAYIFLATTI
Demirci, savunma hattında ciddi sıkıntılar yaşadıklarını dile getirdi. Tayyip'in cezalı, Abena'nın sakat, Arda'nın ise maçta bir sıkıntı yaşadığını belirterek, bu nedenle son anlarda savunmada yeterince direnemediklerini ve maçın bu skorla bittiğini ifade etti.
HAKEM KARARLARI TARTIŞMA YARATTI
Hakem yönetimiyle ilgili soruya cevap veren Demirci, verilmeyen bir gol pozisyonları ve rakibin bir oyuncusuna ikinci sarı kartın çıkmadığı bir pozisyon olduğunu söyledi. Gol pozisyonunda faul olmadığını düşündüklerini, hakemin golü verse VAR'ın da onaylayacağını belirtti. Aynı hakemin daha önce Beşiktaş maçında Tayyip Talha'nın elmacık kemiğinin kırıldığı pozisyona faul vermediğini hatırlatarak, bu kadar sertliğe göz yuman bir hakemin söz konusu pozisyonda da faul çalmaması gerektiğini savundu.








