Gaziantep'te büyük kaçakçılık operasyonu: 1,5 milyon liralık eşya ele geçirildi

ASAYİŞ Yayınlanma : 27 Temmuz 2026 07:33 Düzenleme : 27 Temmuz 2026 07:33
Gaziantep'te büyük kaçakçılık operasyonu: 1,5 milyon liralık eşya ele geçirildi
Gaziantep'te düzenlenen operasyonda 1,5 milyon liralık kaçak elektronik eşya ele geçirildi. Bir şüpheli gözaltına alındı ve adli işlemler başlatıldı.

Gaziantep'te jandarma ekiplerinin özverili çalışmaları, büyük bir kaçakçılık ağını gün yüzüne çıkardı. Yapılan operasyonda, piyasa değeri 1 milyon 550 bin Türk Lirası olan kaçak elektronik eşyalar ele geçirildi. Bu önemli vurgunun arka planında, bir şüphelinin gözaltına alınması yer alıyor.

KAÇAKÇILIK AĞI ÇÖKERTİLDİ

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı'nın işbirliğiyle düzenlenen operasyon, kaçakçılıkla mücadele adına atılan önemli bir adım oldu. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü'nün desteğiyle, Şehitkamil ilçesinde M.A.D. isimli bir şahsa ait işyerine baskın yapıldı. Bu baskın, büyük bir kaçak eşya deposunun ortaya çıkmasına neden oldu.

DEĞERLİ KAÇAK ÜRÜNLER GÜNYÜZÜNE ÇIKTI

Yapılan detaylı aramalar sonucunda, kaçak ürünlerin büyük bir kısmı ele geçirildi. Toplamda 64 akıllı cep telefonu, 78 şarj kablosu, 37 şarj adaptörü, 22 kablosuz kulaklık, 10 akıllı kol saati ve 2 saç şekillendirici gibi ürünler, yasal prosedürlere aykırı bir şekilde piyasaya sürülmeye hazırlanırken jandarma tarafından toplanarak, adli işlemlere konu oldu. Ele geçirilen ürünlerin toplam piyasa değeri ise 1 milyon 550 bin TL olarak tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheli hakkında adli süreç başlatıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.