Gaziantep'te eski eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet talebi

ASAYİŞ Yayınlanma : 09 Nisan 2026 16:13 Düzenleme : 09 Nisan 2026 16:13
Gaziantep'te eski eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet talebi
Gaziantep'te eski eşini öldüren sanık için savcı ağırlaştırılmış müebbet cezası talep etti. Dava süreci devam ediyor.

Gaziantep'te 1 yıl önce parkta silahla vurularak hayatını kaybeden Fatma Köklü’nün davasında cinayet zanlısı eski koca, 3. kez hakim karşısına çıktı.

Gaziantep\

SAVCI'DAN AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET TALEBİ

Duruşmada savcı, sanık hakkında "kadına karşı tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi. Duruşmaya, maktulün aile ve avukatları ile sanık ve sanık avukatları katıldı. Sanık Mehmet Yeter, önceki savunmalarını tekrar ederek tahliyesini talep etti.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Olay, geçen yıl 20 Ocak'ta Şehitkamil ilçesindeki Gazikent Mahallesi Celal Doğan Parkı’nda meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Yeter, eski eşi Fatma Köklü ile görüşmek için parkta buluştu. Çıkan tartışmada, Yeter yanındaki tabanca ile Köklü’nün kafasına ateş etti. Hastaneye kaldırılan Köklü, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.