Gazipaşa-Alanya'dan Kazakistan'a direkt uçuşlar başladı

EĞİTİM Yayınlanma : 14 Mayıs 2026 03:30 Düzenleme : 14 Mayıs 2026 03:30
Gazipaşa-Alanya'dan Kazakistan'a direkt uçuşlar başladı
Gazipaşa-Alanya Havalimanı, Almatı ve Astana'ya direkt uçuşlar başlattı. Bu seferler, iki ülke arasındaki turizm ve ulaşım bağlantılarını güçlendirecek.
Gazipaşa-Alanya'dan Kazakistan'a direkt uçuşlar başladı

Kazakistan’ın Almatı kentinden Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na gerçekleştirilen direkt uçuş, düzenlenen bir törenle karşılandı.

Gazipaşa-Alanya\

DİREKT UÇUŞLAR YENİDEN BAŞLADI

FlyArystan havayolu, yaz sezonuyla birlikte Gazipaşa-Alanya-Astana seferlerine yeniden başladı. TAV Havalimanları tarafından işletilen Gazipaşa-Alanya Havalimanı, Almatı’dan gelen ilk uçuşu geleneksel su takı seremonisiyle karşıladı. Almatı'dan gelen yolcular, terminalde çiçeklerle karşılanırken, pasta kesim töreni de düzenlendi.

Gazipaşa-Alanya\

SEFERLERİN DETAYLARI

FlyArystan’ın Almatı-Gazipaşa-Alanya seferleri 13 Mayıs-24 Ekim 2026 tarihleri arasında çarşamba ve cumartesi günleri haftada iki kez gerçekleştirilecek. Astana-Gazipaşa-Alanya uçuşları ise 11 Mayıs-22 Ekim 2026 tarihleri arasında pazartesi ve perşembe günleri yapılacak. TAV Gazipaşa-Alanya Havalimanı Direktörü Ali Özgür Pehlivan, yeni hatların Kazakistan ile Türkiye arasındaki kültürel ve ekonomik ilişkilere katkı sağlayacağına inandığını belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.