Gebzespor'da şok ayrılık: Başkan Yusuf Öztürk istifa etti

SPOR Yayınlanma : 12 Ekim 2025 21:54 Düzenleme : 12 Ekim 2025 21:54
Gebzespor'da şok ayrılık: Başkan Yusuf Öztürk istifa etti
Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk, sosyal medya paylaşımıyla istifa etti ve taraftarları uyardı; bu ayrılık, takımın lider konumundaki seyrini etkileyebilir.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Gebzespor, sezona güçlü bir başlangıç yapmıştı ancak beklenmedik bir gelişmeyle sarsıldı. Kulüp başkanı Yusuf Öztürk, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla görevinden ayrıldığını duyurdu. Öztürk'ün paylaşımı, taraftarlara yönelik bir uyarı içeriyordu ve kulübün çıkarları için kullanılmasını eleştiriyordu.

ŞOK AYRILIK NEDENLERİ

Öztürk, ayrılık kararını alırken kulüp içindeki bazı sorunlara dikkat çekti. Özellikle, Gebzespor'un geleceğini etkileyebilecek dış baskılara karşı taraftarları uyardı. Bu durum, takımın ligdeki lider konumuna rağmen iç huzursuzlukları ortaya çıkardı.

TARAFTAR TEPKİLERİ VE GELECEK BEKLENTİLER

Taraftarlar, Öztürk'ün ayrılığını şaşkınlıkla karşıladı ve sosyal medyada destek mesajları paylaştı. Kulübün yeni yönetimini belirlemek için acil toplantılar düzenlenmesi bekleniyor, bu da Gebzespor'un ligdeki performansını etkileyebilir. Öztürk'ün veda sözleri, taraftarlar arasında duygusal bir yankı uyandırdı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mor menekşeler 12 Ekim 2025 22:17

    Kulübü belediye başkanı çıkarları için kullanıyor bazı taraftarlar özellikle belediye başkanının reklamını yapmaya başladı