Genç Sağlık Sendikası'nda Osman Kaya yeniden zirvede

SAĞLIK Yayınlanma : 01 Temmuz 2026 23:14 Düzenleme : 01 Temmuz 2026 23:14
Genç Sağlık Sendikası'nda Osman Kaya yeniden zirvede
Genç Sağlık Sendikası'nın 2. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Osman Kaya, delegelerin tam desteğiyle yeniden seçildi. Yeni dönemde de sağlık çalışanlarının hakları için mücadeleye devam edeceğini belirtti.
Genç Sağlık Sendikası'nda Osman Kaya yeniden zirvede

Genç Sağlık Sendikası'nın 2. Olağan Genel Kurulu, Ankara'da delegelerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Mevcut Genel Başkan Osman Kaya, delegelerin tam desteğini alarak yeniden güven tazeledi ve genel başkanlık görevine seçildi.

Genç Sağlık Sendikası\

MEYDANLARDA, MASADA VE HUKUKİ PLATFORMLARDA MÜCADELEYE DEVAM

Genel kurulda faaliyet ve denetim raporlarının oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından kürsüye çıkan Osman Kaya, sendikanın bugüne dek kaydettiği başarıları ve gelecek vizyonunu delegelerle paylaştı. Kendisine ve yönetim kuruluna gösterilen bu büyük teveccühten dolayı tüm delegelere ve sendika üyelerine teşekkür eden Kaya, "Genç Sağlık Sendikası olarak kurulduğumuz ilk günden bu yana, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın sesi olmak için gece gündüz demeden çalıştık. Bugün delegelerimizin takdiriyle bu onurlu göreve yeniden seçilmenin gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Yeni dönemde de sağlık çalışanlarımızın özlük hakları, çalışma şartlarının iyileştirilmesi ve hak ettikleri refah seviyesine ulaşmaları için meydanlarda, masada ve hukuki her platformda mücadelemizi büyüterek sürdüreceğiz," ifadelerini kullandı.

Genç Sağlık Sendikası\

YENİ YÖNETİM KURULU BELİRLENDİ

Osman Kaya başkanlığındaki liste, genel kurulda tüm oyları alarak seçildi. Sendikanın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: Genel Başkan Osman Kaya, Genel Sekreter Furkan Ali Çiftçioğlu, Genel Başkan Yardımcıları Feleytun Fatih Gönç, Arif Camgöz, Hüseyin Erginyürek, Betül İkiz Akbulut ve Eren Demir. Genel kurul, üyelerin tebrikleri ve hatıra fotoğrafı çekimlerinin ardından sona erdi. Yeni dönemde Genç Sağlık Sendikası'nın özellikle genç sağlık profesyonellerinin istihdam sorunları, nöbet ücretleri ve mobbing gibi kronikleşen sorunlara yönelik projeleri hızlandırması kararlaştırıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.