Gençlerbirliği, savunma hattını 24 yaşındaki Muhammet Ensar Çavuşoğlu ile güçlendirdi

SPOR Yayınlanma : 18 Temmuz 2026 01:41 Düzenleme : 18 Temmuz 2026 01:41
Gençlerbirliği, savunma hattını 24 yaşındaki Muhammet Ensar Çavuşoğlu ile güçlendirdi
Gençlerbirliği, savunma oyuncusu Muhammet Ensar Çavuşoğlu'nu 3 yıllığına kadrosuna kattı. 24 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon 32 maçta forma giydi ve 2 gol attı.

Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Gençlerbirliği, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkent temsilcisi, savunma hattını güçlendirmek amacıyla 24 yaşındaki stoper Muhammet Ensar Çavuşoğlu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Gençlerbirliği, savunma hattını 24 yaşındaki Muhammet Ensar Çavuşoğlu ile güçlendirdi 1

SAVUNMAYA GENÇ VE YETENEKLİ İSİM

Futbol kariyerine Pazarspor altyapısında başlayan ve ardından Çaykur Rizespor altyapısına transfer olan Çavuşoğlu, daha önce Pazarspor, Elazığspor ve son olarak Van Spor FK formalarını terletti. Genç oyuncunun takıma katılımı, Gençlerbirliği'nin savunma kurgusuna yeni bir dinamizm katması bekleniyor.

Gençlerbirliği, savunma hattını 24 yaşındaki Muhammet Ensar Çavuşoğlu ile güçlendirdi 2

GEÇTİĞİMİZ SEZON PERFORMANSI GÖZ DOLDURDU

Muhammet Ensar Çavuşoğlu, geçtiğimiz sezon Van Spor FK formasıyla 31 lig ve 1 Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplamda 32 resmi müsabakada görev aldı. Sahada 2 bin 341 dakika süre alan genç stoper, takımına 2 golle de katkıda bulunmayı başardı. Bu performansıyla dikkat çeken Çavuşoğlu'nun Gençlerbirliği'nde de önemli bir rol üstlenmesi öngörülüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.