Giresun'da tarım aracı kaza yaptı: 1 ölü, 1 yaralı

ASAYİŞ Yayınlanma : 15 Temmuz 2026 00:15 Düzenleme : 15 Temmuz 2026 00:15
Giresun'da tarım aracı kaza yaptı: 1 ölü, 1 yaralı
Giresun'un Burhaniye köyünde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise ağır yaralandı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Giresun'un Burhaniye köyünde meydana gelen talihsiz trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirirken, bir kişi de ağır yaralandı.

KAZA ANINDA NE OLDU?

Kaza, saat 11.40 sularında gerçekleşti. Ahmet Aslan (70) yönetimindeki tarım aracı, seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak bir duvara çarptı. Bu kazada, Ahmet Aslan ile araçta yolcu olarak bulunan Züleyha Aslan (65) ağır yaralandı.

SAĞLIK EKİPLERİ OLAY YERİNDE

Olayın hemen ardından sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Maalesef, hastanede tedavi gören Ahmet Aslan, doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Züleyha Aslan’ın ise tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.