Kepez Belediyesi'nin girişimleri ve hayırseverlerin desteğiyle Göksu Mahallesi'ne modern bir Aile Sağlığı Merkezi (ASM) kazandırılıyor. Bu proje, birinci basamak sağlık hizmetlerinin güçlendirilmesi vizyonunun bir parçası olarak öne çıkıyor.

SAĞLIK ALTYAPISINA ÖNEMLİ KATKI
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, vatandaşların sağlık hizmetlerine daha hızlı ve kolay ulaşabilmesi için çalışmaların sürdüğünü belirterek, Göksu Mahallesi'ne yapılacak merkezin bölgedeki önemli bir ihtiyacı gidereceğini ve sağlık altyapısına değerli bir katkı sunacağını vurguladı.
ALTI HEKİMLİ MERKEZ SEKİZ AYDA TAMAMLANACAK
Antalya Valisi Hulusi Şahin, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Behzat Özkan, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ve hayırsever iş insanları Süleyman Toprak ve Alparslan Bayrak'ın katılımıyla imzalanan protokol çerçevesinde, Kepez Belediyesi'ne ait park alanına inşa edilecek olan altı hekimli Alphan-Toprak Aile Sağlığı Merkezi'nin yaklaşık 500 metrekare kapalı alana sahip olması planlanıyor. Merkezin sekiz ay içinde tamamlanarak İl Sağlık Müdürlüğü'ne teslim edilmesi hedefleniyor. Bu gelişme, mahalle sakinleri için sağlık hizmetlerine erişimde önemli bir iyileşme anlamına geliyor.







