Erciyes 38 FK Teknik Direktörü Gökhan Ünal, antrenman sırasında kendisini bekleyen sürprizle adeta büyülendi. 2005-2006 sezonunda Kayserispor formasıyla gol kralı olduğu dönemde giydiği ayakkabıyı karşısında görünce gözleri doldu ve yoğun duygular yaşadı.

20 YILLIK AYAKKABININ DUYGUSAL YOLCULUĞU
O sezon ayakkabısını hediye ettiği taraftar, tam 20 sezon sonra Teknik Direktör Gökhan Ünal'ı ziyaret ederek hem o unutulmaz günleri birlikte yad ettiler hem de gol kralı unvanını kazandığı tarihi ayakkabıyı kendisine gösterdi. Aradan geçen uzun yıllara rağmen ayakkabının korunmuş olması herkesi şaşkına çevirdi.
GOL KRALI'NIN UNUTULMAZ BAŞARISI
Gökhan Ünal, 2005-2006 futbol sezonunda Kayserispor forması altında tam 32 gol atarak Süper Lig Gol Kralı unvanını kazanmıştı. Bu başarı onun kariyerinin en parlak dönemlerinden biri olarak tarihe geçmişti. Ayakkabının karşısına çıkmasıyla birlikte o altın günler tekrar canlandı.







