Gölbaşı Belediyesi, yarıyıl tatiline giren çocuklar için hazırladığı spor, sanat ve eğlence dolu etkinlik programını sürdürüyor. Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın talimatıyla düzenlenen bu faaliyetler, çocukların tatillerini hem eğlenerek hem de gelişimlerine katkı sağlayarak geçirmelerini amaçlıyor. 100. Yıl Buz Pateni ve Tırmanma Spor Salonu'ndaki aktiviteler ücretsiz hale getirilirken, renkli bir Çocuk Şenliği de miniklerle buluştu.

ÜCRETSİZ SPOR İMKANI
Etkinlikler kapsamında, 100. Yıl Buz Pateni ve Tırmanma Spor Salonu, 1 Şubat Pazar gününe kadar 6-18 yaş aralığındaki çocuklara her gün 10.00-18.00 saatleri arasında ücretsiz olarak hizmet veriyor. Buz pateni ve tırmanma alanlarından yararlanmak isteyen çocukların, 0312 485 54 43 ve 0312 485 53 25 numaralı telefonlardan randevu alması gerekiyor.

RENKLİ ÇOCUK ŞENLİĞİ
Gölbaşı Belediyesi'nin yarıyıl tatiline özel düzenlediği Çocuk Şenliği, büyük bir coşkuyla devam ediyor. 19-30 Ocak tarihleri arasında Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezi Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen şenlik, her gün 13.00-17.00 saatleri arasında çocukları ağırlıyor. Şenlikte yağlı boya, kara kalem, kumlama, çini sanatı, kokulu taş boyama ve yüz boyama gibi sanat atölyeleri düzenleniyor. Ayrıca mangala, 3 taş-9 taş oyunları, kule oyunu, el-ayak koordinasyon oyunları, şişme oyun grupları, top havuzu ve uzay çadırı gibi aktivitelerle çocuklar doyasıya eğleniyor.

UNUTULMAZ GÖSTERİLER VE BAŞKAN'DAN MESAJ
Çocuk şenliğinde bilim, balon ve bubble show gösterileri, animasyonlar, jonglör ve ateş gösterileri ile maskot karşılamaları miniklere unutulmaz anlar yaşatıyor. Etkinlik alanında çocuklara ikramlarda da bulunuluyor. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yaptığı açıklamada çocukların mutluluğunu öncelik olarak gördüklerini vurgulayarak, "Yarıyıl tatilinde çocuklarımızın evde ekran başında vakit geçirmek yerine; sporla, sanatla ve sosyal etkinliklerle buluşmasını istedik. Onların yüzündeki tebessüm, enerji ve mutluluk bizim en büyük motivasyon kaynağımız oluyor. Tüm ailelerimizi çocuklarıyla birlikte etkinliklerimize katılmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.







