Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinden gelen bir haber, sosyal medyayı tatlı bir coşkuyla sardı. Elif Özer ve henüz 7,5 aylık kızı Gökçe'nin günlük yaşamlarından kesitler sunan videolar, milyonlarca insanın yüzünde samimi bir tebessüm oluşturmayı başardı. Bu anne-kız uyumu, dijital dünyada adeta bir iyilik dalgası yarattı.

Keşfetmeyi Seven Bebek ve Annesi
Gündoğmuş'ta yaşayan Elif Özer Küçük ve Hüseyin Küçük çiftinin minik kızları Gökçe, gezmeyi seven bir bebek olarak dikkat çekiyor. Annesi Elif Özer'in, eşine kızının enerjisini göstermek amacıyla çektiği ve sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüler, kısa sürede viral oldu. Gökçe'nin sürekli dışarı çıkma isteği, annesini de harekete geçirerek, onu sırtına alıp yeni yerler keşfetmeye yöneltiyor. Anne-kızın bu doğal ve samimi anları, izleyenler tarafından büyük beğeni topluyor.

Annelik Bir Keşif Yolculuğu
Kızının durağan bir pozisyonda kalmak istemediğini belirten anne Elif Özer, "Aynı pozisyonda kalmak istemeyen bir bebek. Onu sürekli gezdirmek ve yeni şeyler keşfetmek zorundayız. Bu yüzden de köye geldik. Havanın güzel olduğu günlerde sabah, öğle ve akşam dışarıya çıkarıyorum. Hiçbir anı kaçırmıyoruz," diyerek anneliğin getirdiği dinamizmi ve keşif ruhunu anlattı. Özer, anneliğin tarif edilemez bir duygu olduğunu vurgulayarak, "Annelik insana doğduğu andan yüklenen bir şey. Onun ihtiyaçlarını anlayıp karşılık vermek durumunda kalıyorsunuz. Bu durumdan çok mutluyum. Kızımla inşallah daha güzel yerlere geliriz. Onunla birlikte güzel bir hayat yaşamayı istiyorum," ifadeleriyle duygularını dile getirdi.








