Hadim'de bağ bozumu öncesi yaprak hasadı başladı

YEREL Yayınlanma : 02 Haziran 2026 01:59 Düzenleme : 02 Haziran 2026 02:01
Hadim'de bağ bozumu öncesi yaprak hasadı başladı
Konya'nın Hadim İlçesi'nde düzenlenen şenlik sonrası üzüm bağlarında yaprak hasadı yapıldı.

ÖNCE ŞENLİĞE KATILDILAR

Hadim Kaymakamı Ali Emre Deniz, Belediye Başkan Mehmet Çetiner ve Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Özbahar Selahattin Mahallesinde düzenlenen şenliğe katıldı. Şenlikte uzun zamandır birbirlerini görmeyen mahalle halkı bir araya toplandı.

YAPRAK HASADINA KATILDILAR

Yapılan şenliğin ardından ilçe ve mahalle için büyük bir öneme sahip olan üzüm bağlarında yaprak hasadı yapıldı. mahalle halkı bağlarında yaprak hasadı gerçekleştirirken, protokol üyelerine mahalle halkına eşlik etti.

BEREKETLİ SEZON DİLEDİ

Hadim Belediye Başkanı Mehmet Çetiner, şenliğin sonunda yaprak hasadı yapan çiftçilerle hasada katılırken, bereketli bir sezon geçirilmesini diledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.