Hakkaride jandarma ekipleri, başarılı bir uyuşturucu operasyonuyla 15 kilo 255 gram toz esrar ele geçirdi. Operasyon, Aksu köyü Çiçekli mezrasında, S.Y. isimli şahsın uyuşturucu imal ve ticareti yaptığına dair alınan istihbari bilgiler doğrultusunda başlatıldı.

İKAMETTE ARAMA YAPILDI
Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, jandarma ekiplerinin adli makamlardan aldığı arama kararı ile şüpheli S.Y.nin ikametinde ve eklentilerinde detaylı bir arama gerçekleştirdiği belirtildi. Yapılan arama sonucunda, bahçeye gizlenmiş iki çuval içinde toplamda 15 kilo 255 gram toz esrar bulundu.
TUTUKLAMA VE ADLİ SÜREÇ
Olayla ilgili yürütülen adli tahkikat sonucunda, şüpheli S.Y. tutuklanarak Hakkari Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi. Jandarma ekipleri, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarına kararlılıkla devam edecek.







