Hatipoğlu, AK Parti MKYK toplantısında milletin ihtiyaçlarını vurguladı

SİYASET Yayınlanma : 20 Mayıs 2026 09:51 Düzenleme : 20 Mayıs 2026 09:51
Hatipoğlu, AK Parti MKYK toplantısında milletin ihtiyaçlarını vurguladı
Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, AK Parti MKYK toplantısında milletin ihtiyaçlarına odaklandıklarını ve çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Toplantısı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Bu önemli toplantıya katılan AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, gündemlerinin her zaman olduğu gibi millet olduğunu belirtti.

Hatipoğlu, AK Parti MKYK toplantısında milletin ihtiyaçlarını vurguladı 1

MİLLETİN BEKLENTİLERİNE CEVAP VERMEK

Hatipoğlu, toplantıya katılım sağlayan isimler arasında yer alarak, şehirlerin ihtiyaçları ve teşkilatın sahadaki gayretleri hakkında detaylı değerlendirmelerde bulundu. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Şehirlerimizin ihtiyaçlarından teşkilatımızın sahadaki gayretine kadar hemşerilerimizin bizden beklediği her konuyu samimiyetle ele aldık.” ifadelerine yer verdi.

Hatipoğlu, AK Parti MKYK toplantısında milletin ihtiyaçlarını vurguladı 2

MOTİVASYONLA ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Toplantının kendilerine büyük bir motivasyon sağladığını vurgulayan Hatipoğlu, ülke ve şehirler için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini de sözlerine ekledi. Bu tür toplantıların, milletin ihtiyaçlarına cevap vermek adına önem taşıdığını dile getirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.