Huzurevinde kalan yaşlılara dijital okuryazarlık eğitimi verildi

HAYATIN İÇİNDEN Yayınlanma : 12 Mayıs 2026 00:01 Düzenleme : 12 Mayıs 2026 00:05
Huzurevinde kalan yaşlılara dijital okuryazarlık eğitimi verildi
Konya'da huzurevinde kalan yaşlıların gelişen teknolojinin gerisinde kalmamaları için düğmeye basıldı.

YAŞLILARA TEKNOLOJİ EĞİTİMİ

Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bağlı Meram Sosyal Hizmet Merkezi tarafından 2026 Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı kapsamında huzurevinde kalan yaşlılara yönelik “Dijital Okuryazarlık ve Teknoloji Kullanımı” eğitim programı düzenlendi.

DİJİTAL CİHAZLARIN GÜVENLİ KULLANIMI ANLATILDI

Dr. İsmail Işık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi iş birliğinde, gerçekleştirilen eğitim programında; yaşlılara dijital cihazların güvenli kullanımı, internet erişimi, mobil uygulamalar, sosyal medya kullanımı ve teknolojik gelişmelere uyum sağlama konularında bilgilendirmeler yapıldı.

BİLİNÇLENDİRMEK İÇİN KURS YAPILDI

Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerinin organize ettiği ve huzurevi sakinlerinin dijital dünyaya daha güvenli ve bilinçli şekilde katılım sağlamalarını desteklemeyi amaçlayan program, katılımcılar tarafından ilgiyle karşılandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.