Iğdır şehir merkezinde, Rıza Yalçın Caddesi üzerinde meydana gelen trafik kazası, anlık bir paniğe yol açtı. İki ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen olayda, şans eseri can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.

BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE GERGİNLİK
Edinilen bilgilere göre, Iğdır Belediyesi hizmet binası önündeki güzergahta seyir halinde olan bir ticari araç ile bir hafif ticari araç, henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı. Meydana gelen çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da gözle görülür derecede maddi hasar aldı.
POLİS EKİPLERİ OLAY YERİNE SEVK EDİLDİ
Kazanın ardından olay yerine ivedilikle polis ekipleri sevk edildi. Yaralı kimsenin olmaması teselli ederken, kaza nedeniyle bir süreliğine aksayan trafik akışı, araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.







