Ilgınlı judocular Ankara’dan madalyalarla döndü

SPOR Yayınlanma : 11 Mayıs 2026 01:17 Düzenleme : 11 Mayıs 2026 01:19
Ilgınlı judocular Ankara’dan madalyalarla döndü
Ilgın Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren judo takımı Ankara'da katıldığı turnuvada büyük başarı gösterdi.

MADALYALARINI ALDILAR

Ilgın Belediyesi Spor Akademisi Judo Ekibi Ankara'da düzenlenen Spor Toto Veteranlar Türkiye Judo Şampiyonası'na katıldı. Düzenlenen şampiyonada büyük başarı elde etti. Şampiyonada 60 kg'da mindere çıkan Ömer Akçin rakiplerini eleyerek birinci oldu. 81 kg'da mindere çıkan Ahmet Şahin Kaba da yine rakiplerini geride bırakarak ikincilik madalyasını elde etti.

BAŞKAN APİL'DEN KUTLAMA

Bu başarılı sonuçlarla birlikte Ilgın Belediyesi Spor Akademisi Judo Ekibi sporcuları Balkan Şampiyonası, Avrupa Şampiyonası ve Dünya Şampiyonasında şehrimiz ve ülkemiz için madalya arama şansı yakaladı. Ilgın Belediye Başkanı Ömer Apil de madalya kazanan sporcuları ve hocalarını kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Salih K.14 Mayıs 2026 11:37

    Ilgında böyle yetenekler görmek güzel