İnegöl'de çocuklardan başkanlık devri

EĞİTİM Yayınlanma : 22 Nisan 2026 19:36 Düzenleme : 22 Nisan 2026 19:36
İnegöl'de çocuklardan başkanlık devri
İnegöl'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Umut Alp Yiğit, temsili olarak belediye başkanlığını devraldı ve önemli mesajlar verdi.
İnegöl'de çocuklardan başkanlık devri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yapılan temsili makam devirleri, İnegöl'de renkli görüntülere sahne oldu. Hacer Salih Yıldız İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencisi Umut Alp Yiğit, bir günlüğüne İnegöl Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu.

İnegöl\

ÇOCUKLARIN SESİ OLMAK

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 106. yılı kutlamaları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde tüm yurtta coşkuyla devam ediyor. İnegöl'de de çocukların yönetimi devraldığı bu özel günde, Belediye Başkanı Alper Taban, makamını Umut Alp Yiğit’e bıraktı. Öğrenciler adına başkanlık görevini üstlenen Yiğit, günün anlamına uygun olarak önemli mesajlar verdi.

İnegöl\

YENİ OKUL İHTİYACI

Başkan Umut Alp Yiğit, konuşmasında, İnegöl Belediyesi'nin çocuklar için yaptığı projelere teşekkür ettikten sonra, okullarının çevresinin hızla büyüdüğüne dikkat çekti. Yeni binaların yapıldığını, bu durumun mevcut okulun kapasitesini zorlayacağını belirten Yiğit, yeni bir okul yapılması ve çok amaçlı bir etkinlik salonu talep etti. "Unutmayalım ki, bugünün çocukları için atılan doğru adımlar, yarının dünyasını şekillendirir" diyerek, çocukların ihtiyaçlarına vurgu yaptı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.