Bursa'nın İnegöl ilçesinde bu sabah erken saatlerde meydana gelen trafik kazasında yem yüklü bir TIR devrildi. Kaza, Bursa-Ankara karayolu üzerindeki Mezit boğazı bölgesinde gerçekleşti ve iki kişinin yaralanmasına neden oldu.

KAZANIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI
Konya'dan Bursa'ya seyir halinde olan 42 ERG 17 plakalı TIR, virajlı bölgede sürücünün kontrolünden çıkarak yoldan savruldu. Araç istinat duvarına çarptıktan sonra tamamen devrildi. Kazanın sabah 07.30 sıralarında meydana geldiği belirlendi.
YARALILARA ACİL MÜDAHALE
Kaza sonucunda TIR'ın sürücüsü Ahmet S. (32) ve yanındaki eşi Saliha S. (34) yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulanslar, yaralı çifti derhal İnegöl Devlet Hastanesi'ne sevk etti. Sağlık durumlarının stabil olduğu öğrenildi.
TRAFİK VE SORUŞTURMA SÜRECİ
Bölge Trafik ekipleri kaza nedeniyle kapanan yolu kontrollü şekilde trafiğe açarken, İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri de olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı. Kazanın teknik nedenleri ve sorumluluk durumu araştırılıyor.







