İstanbul'da suç çetelerine büyük operasyon: 18 kişi tutuklandı

ASAYİŞ Yayınlanma : 15 Ocak 2026 11:15 Düzenleme : 15 Ocak 2026 11:15
İstanbul'da suç çetelerine büyük operasyon: 18 kişi tutuklandı
İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonda, suç çetelerine yönelik 18 kişi tutuklandı. Operasyon sırasında silah ve uyuşturucu ele geçirildi.
İstanbul'da suç çetelerine büyük operasyon: 18 kişi tutuklandı

İstanbul'un çeşitli ilçelerinde ev ve işyerlerini kurşunlayarak işletmecilerden haraç talep eden, otomobillere ateş açan 18 suç örgütü üyesi yapılan operasyonla yakalandı.

HAKİMLİKCE TUTUKLANDILAR

Gözaltına alınan 18 şüpheli, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliği ekipleri, 1-13 Ocak tarihleri arasında haraç almak amacıyla gerçekleştirdikleri silahlı saldırılarla ilgili olarak bir çalışma başlattı.

ÖZEL HAREKAT DESTEĞİYLE OPERASYON

Küçükçekmece, Bahçelievler, Başakşehir, Ataşehir, Çekmeköy ve Kadıköy'de gerçekleştirilen saldırılara karıştığı belirlenen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Olayların bazıları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi ve görüntülerde, şüphelilerin motosikletle olay yerine geldiği ve ardından hızla kaçtıkları görüldü. Operasyonlar sırasında evlerde yapılan aramalarda 2 ruhsatsız tabanca, 1 kısa namlulu otomatik silah, çok sayıda mermi ve bir miktar uyuşturucu hap ele geçirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.