Samsun'un Tekkeköy ilçesinde akıl almaz bir olay yaşandı. İşten çıkarıldığını iddia eden bir şahıs, eski patronunun oturduğu iş yerine tabancayla kurşun yağdırdı. Neyse ki olayda can kaybı yaşanmazken, saldırgan ve olaya karıştığı iddia edilen arkadaşı polis tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.
ESKİ İŞ YERİNE SİLAHLI BASKIN
Olay, Şabanoğlu Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir bitkisel atık yağ işleme tesisinde meydana geldi. İddialara göre, işten çıkarıldığı belirtilen 49 yaşındaki T.Ç., yanında arkadaşı 45 yaşındaki T.T. ile birlikte eski iş yerine geldi. T.Ç., iddiaya göre, iş yeri sahibi 55 yaşındaki M.Ç.'nin oturduğu sandalyenin hemen yanına bir el ateş etti. Silah sesiyle irkilen iş yeri sahibi M.Ç. ve çalışanlar büyük panik yaşarken, mermi çekirdeği duvara isabet etti ve şans eseri kimse yaralanmadı.
CAN GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE, SALDIRGANLAR TUTUKLANDI
Olayın ardından hızla araçla kaçan T.Ç. ve T.T., polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı. Gözaltına alınan iki şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan T.Ç. ve T.T., 'kasten yaralama' ve 'ruhsatsız silah taşıma' gibi suçlamalarla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu olay, işten çıkarma süreçlerinin ne kadar hassas yönetilmesi gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.








