Güvenlik güçleri, 8 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirdikleri kapsamlı arama ve tarama faaliyetleriyle terörle mücadelede önemli bir başarıya imza attı.

34 MAĞARA VE SIGINAK İMHA EDİLDİ
Bu operasyonlar sırasında, toplamda 34 mağara ve sığınak imha edildi. Jandarma Genel Komutanlığı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, teröristlerin geçmişte kullandıkları yaşam alanlarının temizlenmesi ve güvenli hale getirilmesi amacıyla bu faaliyetlerin gerçekleştirildiğini belirtti. Ayrıca, operasyonlar sırasında ele geçirilen mühimmatlarla ilgili detaylar da paylaşıldı.

MUHTEŞEM BAŞARI
Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Hakkari, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak ve Van illerinde, Jandarma Özel Harekât (JÖH) ve komando birliklerinin yanı sıra güvenlik korucularının da desteğiyle yapılan bu operasyonlar, halkın günlük yaşamını huzur ve güven içinde sürdürmesini sağlamak için büyük bir adım oldu. Ele geçirilen 2 roketatar, 72 uzun namlulu silah, 1 tabanca, 14 el bombası, 12 mayın ve el yapımı patlayıcı ile 197 kilo kimyasal madde, terörle mücadelenin ne denli ciddiyetle yürütüldüğünün bir göstergesi.







