Jandarmadan kaçak sigara operasyonu: 700 paket ele geçirildi

BÖLGE Yayınlanma : 18 Mayıs 2025 12:32
Jandarmadan kaçak sigara operasyonu: 700 paket ele geçirildi
Kayseri-Malatya karayolunda yapılan yol kontrolünde bir tırda 700 paket kaçak sigara ele geçirildi. Çay ve tütün tespit köpeği sayesinde yakalanan kaçak ürünlerle ilgili soruşturma başlatıldı.

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında önemli bir operasyona imza attı. Edinilen bilgilere göre, Kayseri-Malatya karayolu Solaklar Mahallesi'nde gerçekleştirilen yol kontrol devriyesinde bir tırda 700 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Operasyon, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, Elbaşı Jandarma Karakol Komutanlığı ve Pınarbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ortak çalışmasıyla gerçekleştirildi. Yol kontrolü sırasında durdurulan tırda, çay ve tütün tespit köpeğinin tepki vermesi üzerine detaylı arama yapıldı. Aramada, gizlenmiş halde 700 paket bandrolsüz kaçak sigara bulundu.

Kaçak sigaralara el konulurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Jandarma ekipleri kaçakçılıkla mücadelede denetim ve kontrollerin aralıksız süreceğini bildirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.