İstanbul Kadıköy'de yaşanan dehşet verici bir olayda, bir eğlence mekanının önünde oturan genç bir kadın, kimliği belirsiz bir saldırgan tarafından üzerine yanıcı madde dökülerek ateşe verildi.

SALDIRININ DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI
Olay, Kadıköy Caferağa Mahallesi'nde meydana geldi. Gözde Yılmaz (33) adlı genç kadın, arkadaşlarıyla birlikte dışarıda otururken cep telefonuyla konuşuyordu. Görüşmesi bittikten hemen sonra S.G.A. isimli bir kadın, elindeki yanıcı maddeyi Yılmaz'ın başına döktü. Ardından çakmakla genç kadını ateşe verdi. Alevler içinde kalan Yılmaz'a ilk müdahaleyi arkadaşları yaptı. Çevredekiler ise panik içinde polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.
TEDAVİSİ SÜRÜYOR, SALDIRGAN TUTUKLANDI
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, vücudunda üçüncü derece yanıklar oluşan Gözde Yılmaz'ı ambulansla Kartal Dr. Lütfü Kırdar Şehir Hastanesi'ne kaldırdı. Yılmaz'ın yanık ünitesindeki tedavisi devam ederken, saldırının ardından kaçan şüpheli S.G.A. polis tarafından kısa sürede yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen saldırgan, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Saldırı anına ait güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı ve görüntülerde S.G.A.'nın Yılmaz'ın üzerine yanıcı madde dökerek ateşe verdiği net bir şekilde görülüyor.







