Kadınhanı'nda toplu sünnet organizasyonu gerçekleştirildi

HAYATIN İÇİNDEN Yayınlanma : 10 Temmuz 2026 01:10 Düzenleme : 10 Temmuz 2026 01:11
Kadınhanı'nda toplu sünnet organizasyonu gerçekleştirildi
Kadınhanı Belediyesi tarafından düzenlenen ve İl Sağlık Müdürlüğünün desteklediği Sünnet Organizasyonu, Kadınhanı Refik Saime Koyuncu Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirildi.

NUMUNE HASTANESİNDEN DESTEK

Organizasyon kapsamında toplam 60 çocuk sünnet edilerek ailelerin bu anlamlı gününe ortak olundu. Konya Numune Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ali Haydar Dadacı da bizzat sünnet operasyonu gerçekleştirdiği organizasyonda, hastaneden görevlendirilen sağlık ekipleri de aktif görev alarak sağlık hizmetlerinin güvenli ve kaliteli bir şekilde sunulmasına katkı sağladı.

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DE KATILDI

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yusuf Yavuz, organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Sünnet organizasyonunun gerçekleştirilmesine katkı sunan Numune Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ali Haydar Dadacı ve ekibine, ayrıca bizleri misafir eden ve desteklerini esirgemeyen Kadınhanı Belediye Başkanı İrfan Karaca'ya teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

BAŞKAN KARACA'DAN TEŞEKKÜR

Kadınhanı belediye başkanı İrfan Karaca ise, ''AK Parti Kadınhanı İlçe Başkanı Faruk Çiftci, Konya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yusuf Yavuz, Konya Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Ergin, Konya Numune Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ali Haydar Dadacı ve Refik Saime Koyuncu Kadınhanı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ahmet Uyanık ile birlikte sünnet olan evlatlarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik, mutluluklarına ortak olduk. Rabbim evlatlarımıza sağlık, sıhhat ve hayırlı bir ömür nasip eylesin. İnşallah mürüvvetlerini görmeyi, düğünlerinde de bir araya gelmeyi nasip etsin.

Bu güzel organizasyonda emeği geçen tüm hekimlerimize, sağlık çalışanlarımıza ve katkı sunan herkese gönülden teşekkür ediyorum.'' dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.