Kapaklı'da yürek burkan ölüm: İş yeri sahibi ölü bulundu, sır perdesi aralanıyor

ASAYİŞ Yayınlanma : 06 Temmuz 2026 22:34 Düzenleme : 06 Temmuz 2026 22:34
Kapaklı'da yürek burkan ölüm: İş yeri sahibi ölü bulundu, sır perdesi aralanıyor
Tekirdağ Kapaklı'da bir iş yerinde 51 yaşındaki sahibi Ömer Unutmaz ölü bulundu. Polis ekipleri olayı aydınlatmak için geniş çaplı inceleme başlattı.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde, Vatan Mahallesi Muhtar Çetin Dilsiz Sokak üzerinde faaliyet gösteren bir iş yerinde trajik bir olay yaşandı. 51 yaşındaki iş yeri sahibi Ömer Unutmaz, hareketsiz halde bulunarak sevenlerini yasa boğdu. Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine, bölgeye derhal polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalede Ömer Unutmaz'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Bu acı haberin ardından polis ekipleri, olayın meydana geldiği iş yeri çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken, olay yeri inceleme birimleri de titiz bir çalışma başlattı. İş yerinde yapılan detaylı incelemelerle, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması hedefleniyor.

ÖLÜM NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Ömer Unutmaz'ın ölümüyle ilgili olarak polis tarafından kapsamlı bir soruşturma başlatıldı. Olayın nasıl gerçekleştiği ve ölüm nedeninin ne olduğu henüz netlik kazanmış değil. Yetkililer, olayın tüm detaylarını ortaya çıkarmak ve gerçeği aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu üzücü vaka, Kapaklı'da derin bir üzüntüye neden oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.