Karabük'te, ceza infaz personeli ile aileleri, 6 Haziran Ceza İnfaz Personel Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen piknikte bir araya geldi.

ETKİNLİKTE BÜYÜK KATILIM
Adalet Bakanlığı'nın 6 Haziran'ı 'Ceza İnfaz Personel Günü' olarak ilan etmesinin ardından, Karabük'te ilk kutlama etkinlikleri düzenlendi. Bu kapsamda yapılan moral pikniği, Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Cezaevi İnfaz Savcısı Oğuz Yılmaz'ın organizasyonuyla Aladağ Mesire Alanı'nda gerçekleştirildi. Etkinliğe yaklaşık 400 ceza infaz personeli ve aileleri katıldı.

KEYİFLİ ANLAR YAŞANDI
Yoğun iş temposundan uzaklaşarak aileleriyle birlikte keyifli vakit geçiren personel, çocuklar için düzenlenen çeşitli oyunlarla eğlendi. Cezaevi İnfaz Savcısı Oğuz Yılmaz da etkinlikte personelle sohbet ederek, onlara köfte ikramında bulundu. Programa, Karabük Valisi Oktay Çağatay, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman, Karabük İl Jandarma Komutanı İsmail Gökçek ve Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya da katıldı. Ceza infaz personeli ve aileleri, düzenlenen etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.







