Karabük-Yenice yolunda tuğla kazası: Ulaşım aksadı

ASAYİŞ Yayınlanma : 16 Haziran 2026 04:35 Düzenleme : 16 Haziran 2026 04:35
Karabük-Yenice yolunda tuğla kazası: Ulaşım aksadı
Karabük-Yenice kara yolunda tırdan düşen tuğlalar ulaşımı aksattı. Ekiplerin temizlik çalışmalarıyla trafik akışı normale döndü. İnceleme devam ediyor.

Karabük-Yenice kara yolunda, seyir halinde olan bir tırdan düştüğü iddia edilen tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak gerçekleştirildi.

OLAYIN GELİŞİMİ

Balıkısık Orman Deposu mevkiinde yola saçılan tuğlaları fark eden sürücüler, durumu derhal yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve kara yolları ekipleri sevk edildi. Ekipler, yolun bir kısmını kaplayan tuğlaların temizlenmesi için çalışmalar başlattı.

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI

Yapılan temizlik çalışmasının ardından tuğlalar kaldırılarak trafik akışı normale döndü. Olayla ilgili olarak inceleme başlatıldığı bildirildi. Bu tür kazaların önlenmesi için sürücülerin dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.