Edinilen bilgiye göre, kazada yaralı bir vatandaşı hastaneye götüren A.T. yönetimindeki 70 EH 112 plakalı ambulans, U.P.’nin kullandığı 70 AL 728 plakalı motosikletle kavşakta çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle motosiklet, ambulansın ön tamponu ile tekeri arasına ok gibi saplandı. Motosiklet sürücüsü ise yola savrularak yaralandı.

İKİ YARALI HASTANEYE SEVK EDİLDİ
Kazanın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan motosiklet sürücüsü ile ambulansta bulunan diğer yaralı, başka ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Her iki yaralının da hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

MOTOSİKLET GÜÇLÜKLE ÇIKARILDI
Kaza sonrası ambulansa saplanan motosiklet, polis ekiplerince güçlükle çıkarıldı ve otoparka çekildi.
Polis ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı.








