Karaman'daki feci kazada hayatını kaybeden 3 kardeş, Siverek'te yan yana defnedildi

ASAYİŞ Yayınlanma : 18 Haziran 2026 05:27 Düzenleme : 18 Haziran 2026 05:27
Karaman'daki feci kazada hayatını kaybeden 3 kardeş, Siverek'te yan yana defnedildi
Karaman'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 kardeşin cenazeleri Siverek'te toprağa verildi. Yaralı anne ve baba da taburcu olup cenazeye katıldı.
Karaman'daki feci kazada hayatını kaybeden 3 kardeş, Siverek'te yan yana defnedildi

Karaman'da meydana gelen ve yürekleri dağlayan trafik kazasında yaşamını yitiren 3 kardeşin cenazeleri, memleketleri Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde gözyaşları içinde toprağa verildi.

Karaman\

TRAJEDİ SONRASI MEMLEKETE DÖNÜŞ

Mevsimlik tarım işçisi olarak Karaman'a giden ailenin içinde bulunduğu otomobilin Kızık köyü yakınlarında dereye devrilmesi sonucu 4 ve 12 yaşlarındaki iki kardeş ile 5 yaşındaki bir diğer kardeş hayatını kaybetmişti. Kazada ayrıca 4 kişi de yaralanmıştı.

Karaman\

SON YOLCULUKTA YAN YANA

Hayatını kaybeden Mehmet Mustafa İ. (4), Ramazan İ. (12) ve Mehmet Sinan İ.'nin (5) cenazeleri, gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından Siverek'e getirildi. İkindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından üç kardeş, Siverek ilçesine bağlı Kesmekaya (Badrık) Mahallesi Mezarlığı'nda yan yana defnedildi. Acılı aile ve yakınları, mezarlıkta ağıtlar yakarak duygusal anlar yaşadı. Kazada yaralanan anne ve babanın ise tedavilerinin ardından taburcu olup cenazeye katıldığı öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.