Karapınar'ı yasa boğan acı haber! Genç sürücü yaşam savaşını kaybetti

ASAYİŞ Yayınlanma : 05 Haziran 2026 12:08 Düzenleme : 05 Haziran 2026 13:04
Karapınar'ı yasa boğan acı haber! Genç sürücü yaşam savaşını kaybetti
Konya Karapınar'da geçen hafta meydana gelen kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Muhammet Hidayet Özcan, bir haftalık tedavi sürecinin ardından hayatını kaybetti. Olay, sevenlerini yasa boğdu.

Konya'nın Karapınar ilçesinde geçtiğimiz hafta meydana gelen ve bir motosiklet sürücüsünün ağır yaralandığı trafik kazasının ardından yürek burkan bir gelişme yaşandı. Kazada ağır yaralanan Muhammet Hidayet Özcan, bir haftalık yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti.

TRAJEDİ PERDESİ BİR HAFTA SONRA İNDİ

Yunus Emre Mahallesi Tevfik Fikret Caddesi'nde yaşanan kaza, akıllara kazınan bir trajediye dönüştü.

Muhammet Hidayet Özcan'ın kullandığı motosiklet ile N.C.S. idaresindeki 42 AGB 503 plakalı otomobilin çarpışmasıyla başlayan olaylar, genç sürücünün hastanede verdiği mücadeleyle devam etti.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karapınar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Özcan'ın durumu ciddiyetini koruyordu.

UMUTLAR TÜKENİNCE ACIL SEVK VE SONRA VEDA

Karapınar Devlet Hastanesi'ndeki müdahalelere rağmen durumu ağırlaşan Muhammet Hidayet Özcan, daha kapsamlı tedavi için Konya'daki bir hastaneye sevk edildi.

Ancak tüm çabalara rağmen genç sürücü, bir haftadır sürdürdüğü yaşam mücadelesine yenik düşerek hayatını kaybetti. Bu acı haber, hem ailesini hem de sevenlerini yasa boğdu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.