AİLELER DE SEMİNERE KATILDI
Erkeklere yönelik düzenlenen seminerler, Karatay İlçe Müftüsü Halil Taş tarafından verildi. Katılımcıların eşlerine ise Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Ayşe Hilal Taş tarafından Yavuz Sultan Selim Camii’nde sohbet gerçekleştirildi. Program süresince çocuklar da çeşitli etkinliklerle vakit geçirdi.

BİRÇOK KONU ELE ALINDI
Seminerlerde; ailede babanın rolü, Kur’an’da baba örnekleri, İslam hukukunda babalık sorumlulukları, çocukların kimlik ve kişilik gelişiminde babanın etkisi, iletişim becerileri ve mahremiyet eğitimi gibi önemli başlıklar ele alındı.

KATILIMCILARA SERTİFİKA VERİLDİ
Program sonunda Müftü Halil Taş, Ali Koçak ve Abdullah Acıbadem tarafından katılımcılara sertifikaları takdim edildi. Seminer, yapılan dua ve ikramla sona erdi.









