Sakarya'nın Karasu ilçesinde, park halindeki bir karavanda başlayan ve hızla yanındaki motosiklete sıçrayan yangın, her iki aracı da kullanılamaz hale getirdi.

PARK HALİNDEKİ ARAÇLAR ALEV ALDI
Aşağı Aziziye Mahallesi'ndeki Karasu Belediyesi Karavan Park'ta meydana gelen olayda, R.G.'ye ait olduğu öğrenilen karavan, henüz belirlenemeyen bir nedenle alevler içinde kaldı. Kısa sürede büyüyen alevler, bitişiğinde park halinde bulunan A.A.'ya ait motosiklete de sıçrayarak tam bir yıkıma yol açtı.

HIZLI MÜDAHALE YANGINI KONTROL ALTINA ALDI
İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını çevredeki diğer karavanlara sıçramadan büyük bir çabayla kontrol altına almayı başardı. Ancak çıkan yangında hem karavan hem de motosiklet tamamen yanarak kül oldu. Neyse ki, olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Polis ve itfaiye, yangının çıkış nedenini belirlemek için detaylı bir inceleme başlattı.








