Kastamonu'da motosiklet ve scooter çarpışması: 9 yaşındaki çocuk ağır yaralı

ASAYİŞ Yayınlanma : 25 Nisan 2026 21:01 Düzenleme : 25 Nisan 2026 21:01
Kastamonu'da motosiklet ve scooter çarpışması: 9 yaşındaki çocuk ağır yaralı
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde motosiklet ile elektrikli scooter çarpıştı. 9 yaşındaki çocuk ağır yaralanırken, motosiklet sürücüsünün durumu iyi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, motosikletle çarpışan elektrikli scooterın 9 yaşındaki sürücüsü ağır yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Kastamonu\

KAZA ANINDAKİ GÖRÜNTÜLER ŞAŞIRTTI

Kaza, Tosya ilçesi Bahçelievler Mahallesi 100. Yıl Caddesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 9 yaşındaki Ö.K., kullandığı elektrikli scooter ile caddede seyir halinde iken, kaldırımdaki köprüye dönmek için yavaşladı. Bu esnada aynı yönden gelen E.N. yönetimindeki motosiklet, scooter ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle her iki sürücü de yola savrularak yaralandı.

Kastamonu\

SAĞLIK DURUMLARI HAKKINDA AÇIKLAMA

Olay yerine hızla ulaşan sağlık ve polis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, Tosya Devlet Hastanesi'ne kaldırdılar. Yaralılardan E.N.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, hayati tehlikesi bulunan Ö.K. ise Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kazanın ardından olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.