Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı'nın titiz çalışmaları sonucunda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, şüphelilerden biri tutuklanarak adalete teslim edildi.

BÜYÜK MİKTARDA UYUŞTURUCU VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
Teknik ve fiziki takibin ardından gerçekleştirilen operasyonda, jandarma ekipleri şüpheli şahısların evlerinde ve araçlarında arama yaptı. Yapılan aramalarda; 19 gram metamfetamin, 527 gram kannabinoid, yaklaşık 90 kullanımlık 2 adet kannabinoid emdirilmiş peçete parçası, 6 gram esrar, 3 adet ekstazi hap, 4 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Ayrıca, uyuşturucu ticaretinde kullanılan 194 adet mini kilit poşet, 1 adet hassas terazi ve 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı da bulundu.

SUÇ GELİRLERİ VE SİLAHLAR DA MÜHİMMAT ARASINDA
Operasyonun en dikkat çekici bulgularından biri de ele geçirilen silah ve para oldu. Ekipler, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 29 adet tabanca fişeği, 5 adet cep telefonu ve SIM kartı ile uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 200 dolar, bin 180 avro ve tam 236 bin 900 TL nakit paraya el koydu. Hakkında adli işlem başlatılan 6 şüpheliden 1'i ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.







