Kastamonu'da yangın paniği: Samanlık ve odunluk kül oldu

ASAYİŞ Yayınlanma : 24 Mayıs 2026 18:55 Düzenleme : 24 Mayıs 2026 18:55
Kastamonu'da yangın paniği: Samanlık ve odunluk kül oldu
Kastamonu'nun Tosya ilçesinde çıkan yangın, köylülerin ve itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile büyümeden söndürüldü, ancak samanlık ve odunluk kül oldu.
Kastamonu'da yangın paniği: Samanlık ve odunluk kül oldu

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde meydana gelen yangın, köylülerin ve itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde büyümeden kontrol altına alındı.

Kastamonu\

YANGININ NEDENİ BELİRSİZ

Tosya ilçesine bağlı Çukurköy köyünde bulunan bir samanlıkta, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın, samanlığın bitişiğindeki odunluğa da sıçrayarak geniş bir alana yayılma riski taşıyordu. Yangını gören vatandaşlar, hemen itfaiye ekiplerine haber verdi.

Kastamonu\

İTFAİYE EKİPLERİ VE KÖYLÜLER MÜDAHALE ETTİ

Bölgeye Tosya Belediyesi itfaiye ekipleri ile Tosya Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait ekipler sevk edildi. Yangın söndürme çalışmalarında köylüler de itfaiye ekiplerine destek verdi. Yapılan yoğun müdahale ile yangın, diğer yapılara sıçramadan kontrol altına alındı. Ancak, yangın sonucu samanlık ve odunluk kullanılamaz hale geldi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.