Kaymakam Çakmak’tan 23 Nisan kutlama mesajı

GÜNCEL Yayınlanma : 23 Nisan 2025 00:26
Kaymakam Çakmak’tan 23 Nisan kutlama mesajı
Sarayönü Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 105. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Kaymakam Çakmak mesajında, 23 Nisan 1920'nin Türk milletinin bağımsızlık azminin sembolü olduğunu vurgulayarak, bu özel günün çocuklara armağan edilmesinin büyük bir anlam taşıdığını ifade etti.

“Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” sözüyle halkın iradesini esas alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, bu anlamlı günü çocuklara ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan ettiğini hatırlatan Kaymakam Çakmak, “Bu bayram, ecdadımızın gelecek nesillere verdiği önemin ve duyduğu güvenin en açık göstergesidir” dedi.

Geleceğin teminatı olan çocuklara da seslenen Çakmak, onların sadece ülkemizin değil, tüm dünyanın yarınları olduğunun altını çizerek, barış, sevgi ve kardeşlik duygularıyla büyümeleri gerektiğini vurguladı.

Kaymakam Abdullah Huzeyfe Çakmak mesajını şu sözlerle tamamladı:

“Bu vesileyle; başta İstiklal Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor; tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum. Bu anlamlı günün, dünya çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm evlatlarımızı sevgiyle kucaklıyorum.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.