Akyaka Kaymakamı İsmail Demirtaş, Küçük Aküzüm Köyü Muhtarı Teoman Gelekçi'nin yeğeni Ali Zafer Gelekçi'nin düğün törenine katılarak aileyi bu özel günlerinde yalnız bırakmadı. Kaymakam Demirtaş, Kıbrıs Gazisi Atalay Gelekçi'nin oğlu Ali Zafer Gelekçi'nin mutluluğuna ortak oldu.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
Yoğun bir katılımın olduğu düğün merasiminde, birlik ve beraberlik mesajları veren görüntüler dikkat çekti. Kaymakam Demirtaş, düğün alanında Muhtar Teoman Gelekçi tarafından yörede sevilen "Hoşgelişler Ola Mustafa Kemal Paşa" türküsüyle karşılandı. Bu samimi karşılama, davetliler tarafından da büyük ilgi gördü.

GENÇ ÇİFTİ TEBRİK ETTİ
Düğün boyunca vatandaşlarla yakından ilgilenen Kaymakam Demirtaş, onlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Yeni evli çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Demirtaş, Gelekçi ailesinin bu mutlu gününde yanında olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aile fertleri ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafları çektiren Kaymakam, iyi dilekleriyle törenden ayrıldı. Gelekçi ailesi ise Kaymakam Demirtaş'a nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sundu.







